Peter Forsberg är ambassadör för Barncancerfonden. Månad för månad stöder han forskningen så att fler barn överlever cancer.

Idag överlever 80% av de barn som drabbas, men det räcker inte. Barncancer är fortfarande den vanligaste dödsorsaken i Sverige för barn i åldern 1-14 år. Med de medel som bland annat Barnsupportrar ger utvecklas forskningen som idag står inför en tröskel. Snart ska målinriktade läkemedel kunna kombineras med immunterapi så att ännu fler barn kan överleva, med färre komplikationer senare i livet. Fler gåvor behövs för att det självklara målet ska nås; alla barn som drabbas av cancer ska överleva.

Ge en gåva

Din gåva gör att vi kan fortsätta bekämpa barncancer och se till att drabbade barn, ungdomar och deras familjer får den vård och stöd de behöver.

Ja, jag vill ge en gåva

 

Vår högsta önskan är att alla barn som blivit drabbade av cancer ska bli friska igen. För att nå dit måste forskningen fortsätta drivas framåt. Gör som Peter och var med i kampen mot barncancer du också genom att bidra med valfritt belopp.

Du kan också Swisha din gåva till 90 20 900

Så här arbetar Barncancerfonden för att utrota barncancer

Vi hoppas att du vill vara med och stödja vårt arbete. Tack!