Vi bedriver verksamhet för alla som bor i Sveriges fyra nordligaste län. Vår uppgift är att informera och ge stöd till de barn och familjer som drabbas av barncancer.

Kalendarium

 • Spelning med Samir och Viktor

  Samir och Viktor ska genomföra världens snabbaste turné - 11 spelningar på 3 dagar. Två av dessa stopp ska de göra för Barncancerfonden: för drabbade barn och deras familjer. Detta möjliggörs tack vare Svensk Fastighetsförmedling.

  Läs mer
 • Kalix Exclusive - familjekväll till förmån för Barncancerfonden Norra

  Torsdag 22 mars anordnar ett flertal företag en familjekväll i Kalix till förmån för Barncancerfonden Norra.

  Läs mer
 • Planeringsmöte för lokalgruppen i Örnsköldsvik

  Den 28 mars klockan 18.30 ska lokalgruppen i Örnsköldsvik ha planeringsmöte på café UH. Anmäl om du vill vara med till Ann-Sofie Karlsson-Ågren 070-280 49 00.

  Läs mer
 • Årsmöte i Lycksele

  Helgen 20-22 är det dags för årsmöteshelg på hotell Lappland i Lycksele.

  Läs mer
 • Ungdomsstorläger 2018

  Barncancerfonden välkomnar alla Sveriges ungdomar 13-19 år som har eller har haft barncancer till 2018 års ungdomsstorläger Camp Life. Syskon är också varmt välkomna.

  Läs mer

Nyheter och information

12x5 Image

Dags att rösta på din hjälte!

År 2016 instiftade Barncancerfonden Norra Hjältepriset, för att uppmärksamma personer och organisationer som på olika sätt gjort viktiga insatser för föreningen. Nu är årets nomineringar klara och röstningen har öppnat för alla medlemmar.

12x5 Image

Jannice säljer kalendrar till förmån för Barncancerfonden Norra

Jannice Eklöf är mamma till Juva, som diagnosticerades med akut lymfatisk leukemi i maj 2016. I oktober förra året fick Jannice en idé om att göra en kalender med cancerdrabbade barn i norra Sverige för att samla in pengar till Barncancerfonden Norra. I dag har Jannice sålt över 700 kalendrar.

12x5 Image

Barncancerfonden Norra ger miljongåva till Hjältarnas hus

Barncancerfonden Norras styrelse har beslutat att gå in med en stor gåva till Hjältarnas hus. Den 18 december överlämnade föreningen, via ordförande Jonas Fahlman, checken på en miljon kronor.

12x5 Image

Föreningen erbjuder sommarboende i Byske

Nu får du som medlem i Barncancerfonden Norra chansen att boka ett sommarboende i föreningens regi. En stuga på Byske camping kommer att vara tillgänglig för föreningens barnfamiljer under sommaren 2018.

 • Sundsvalls Padel bidrar till föreningens verksamhet

  I samband med att Sundsvall Padel firade ett år i slutet av 2017 anordnade de en tillställning tillsammans med Molin bil till förmån för Barncancerfonden och Barncancerfonden Norra.

  Läs mer
 • Musikcafé i Hoting till förmån för Barncancerfonden Norra

  Den 11 februari arrangerades för fjärde gången musikcafé i Hoting för att samla in pengar till Barncancerfonden Norra.

  Läs mer
 • Rapport från årets första styrelsemöte

  Den 19 januari samlades styrelsen i Umeå för årets första styrelsemöte. Här kan du läsa om mer om några av de punkter som styrelsen pratade om, och vad som är på gång under året.

  Läs mer
 • Välkommen till årsmöte i Lycksele

  Det har blivit dags för årsmöte igen, och den här gången håller vi till på hotell Lappland i Lycksele den 20-22 april. Här kan du läsa mer om det preliminära programmet för årsmöteshelgen och vad som kan vara bra att tänka på.

  Läs mer