Din vara har lagts i varukorgen Gå direkt till kassan eller

Var med och bidra som företag.

Låt oss ta fajten tillsammans! I kampen mot barncancer kan alla göra något. Vi bjuder in alla företag, stora som små, att bidra till vår angelägna verksamhet.

Så kan ditt företag bidra

Ge en gåva

Passa på att ge en gåva för att uppmärksamma en födelsedag eller något annat som händer i ert företag.

Ge en företagsgåva

Färdiga paket

Vill ni stödja oss på ett enkelt sätt och samtidigt visa det för era intressenter? Då har vi lösningen för er: Ett digitalt paket som påvisar ert sociala engagemang.

Bli Barnsupporter företag

Var med i ett idrottsevent

Våra idrottsevents engagerar över 40 000 deltagare varje år. Oavsett om ni väljer att arrangera eller delta är det värdeskapande för er verksamhet.

Hitta ert event

Extra god fika för forskningen

När hösten tar ett allt större grepp om tillvaron, ökar behovet av varma drycker. På Espresso House var fikan extra god under barncancermånaden i september, då både företaget och dess gäster kunde bidra till kampen för att utrota cancer.

Företag CSR

Extra god fika för forskningen

Ni har en egen idé

Vill ni genomföra en aktivitet till förmån för Barncancerfonden? Hos oss får ni en egen insamlingssida med verktyg som hjälper er att kommunicera er aktivitet.

Starta er insamling här

CSR - Ansvarsfullt företagande

Barncancerfondens ändamål och era affärsutmaningar är centrala för våra CSR-samarbeten. Vi arbetar aktivt och långsiktigt tillsammans med er.

Läs mer om hur vi stärker er affär

Verktyg för friskvård

Med vårt träningsverktyg ”Minuter som gör skillnad” kommer ni enkelt igång med träningen samtidigt som ni bidrar till kampen mot barncancer.

Läs mer om vårt träningsverktyg

Samarbetsidéer

Har ditt företag en idé på samarbete som genererar mer än 50 000 kronor till Barncancerfonden?

Kontakta oss med dina idéer!

Våra samarbetspartners

Barncancerfonden har olika typer av samarbeten med företag över hela Sverige. Här kan du läsa mer om några av våra fina samarbeten och om det vi gör tillsammans. Vi hoppas att ni blir inspirerade!

Läs mer om våra samarbeten

Presenter till medarbetare och kunder

Stöd Barncancerfonden genom att köpa någon av våra fina produkter. Kanske en present till dina anställa eller era kunder? Överskottet går till forskningen om barncancer och stöd till drabbade familjer.

Presentshop

Frågor och svar

Här besvarar vi några av de vanligaste frågor vi får från företag och föreningar som är intresserade av att samarbeta med oss.

Frågor och svar

”Jag var så fruktansvärt rädd för frågan om döden”

Som de flesta barncancerföräldrar pratade Noras föräldrar aldrig med henne om döden. – Vi stod med vår döende sjuåring och visste inte hur vi skulle göra. Vi vet fortfarande inte hur vi skulle ha gjort, säger Noras pappa Marcus Hermansson.

Möt drabbade För drabbade Närstående Sorg

”Jag var så fruktansvärt rädd för frågan om döden”

80%

av de drabbade barnen överlever sin sjukdom.

Så används din gåva

Huvudpartnerskap

Vi tycker att värdeskapande och långsiktiga samarbeten är spännande. Vi har stor erfarenhet av att adressera era affärsutmaningar och hur vi tillsammans skapar bästa utväxling för alla parter.

Prata med oss!

Pro bono

Vi är öppna för olika typer av samarbeten. Har ni kompetens som ni vill bidra med så att vi kan göra vårt jobb bättre?

Samarbeta Pro bono

Vill du veta mer?

Har du frågor om hur ditt företag kan bli samarbetspartner till oss? Eller vill du prata om vad ett utvecklat CSR-arbete kan göra för ert företag?

Kontakta oss

Hej, behöver du hjälp?

Välkommen till Barncancerfondens Digitala Givarservice! Ställ frågor, rapportera problem och hjälp oss med förslag och idéer. Vi svarar måndag – torsdag 9.00-17.00 samt fredagar 9.00-15.00.

Ring eller maila oss!

020-90 20 90 info@barncancerfonden.se Besök vår digitala givarservice